Halaman

Sabtu, 24 November 2012

♥ Suratan Kecil Buat Sahabat Yang Selalu Dihati ♥

Assalamualaikum Pembuka Bicara 

♡ Alhamdulillah , Thanks To Allah sebab bagi Auni peluang untuk teruskan niat di hati ini. Sebenarnya , Entry kali ni Auni taknak cakap banyak sebab Kali ni Auni nak letak banyak2 gamba kenangan Auni bersama sahabat-2 Auni jer . Kawan-2 lain tak datang sekali :( wuuu , wuuu . Xper-2 Auni taknak kongsi kesedihan ni tapi Auni nak kongsikan and share kan kebahagiaan Auni hari ini yang bertarikh 24/11/12 . Moga kenangan ini takkan padam walaupun dicuci berkali-2 dengan klorok *adoko?* Hehe , tak kisahlah ... 
Meet My besties Tyrra Hulala. Kami kawan dari
form 1 lagi taw :)  

Dia dan dia yang selalu buat sy senyum.
Thanks Emy and Sarah sbb hadir dalam hidup Auni
:) 

Kenangan bersamamu takkan terpadam di hati ini
walau sesaat pun :) 

Laila With Emy :)
Okey , this is my real present . It is from my besties Tyrra , Sara  , And Emy . Thanks a lot my dear . 
Okey , this is my real present . It is from my besties Tyrra , Sara  , And Emy . Thanks a lot my dear .
Hadiah ni akan saya jaga selalu . Dan terima kasih kerana hantar si Smurf comel tu pada saya .
If One day , kita ditakdirkan tidak dapat berjumpa , sekurang-2nyer Auni tak sedih dengan ada nyer Smurf Nie.

Okey , itu shaja buat masa nie . If ada gamba lagi , Insya Allah Auni akan masukkan .

P/s : Auni sayang besties Auni sampai bila-2 . Dan Auni akan rindu-rindukan segala gelak tawa kita bersama.Janji dengan Auni yang Kita Takkan Berpisah Yer . We're bestfriend Till Jannah . Insya Allah . 

> sERIOUSLY , saya sedih bila korang cakap hadiah ni tanda perpisahan kita . Dan saya tak boleh terima ayat-2 tu . Saya taknak dan kalau boleh sya tak pernah minta korang ucap kata-2 tu. Bagi saya , korang yang terbaik dan kenangan tu terjadi di akhir tahun , Last baru saya rasa apa erti kawan sebenarnya . Terima kasih sebab kat sekolah korang selalu buat saya tersenyum , Especially Sarah sebab selalu di tepi saya . Maaflah kalau selma ni saya buli korang. Dan ingatlah apa yang saya buat , semuanya nak pastikan saya ada kenangan manis mahupun pahit dengan korang. Terima kasih jugak sebab sudi jadi kawan saya walaupun saya ni menyakitkan. Terima kasih :') *senyuman dalam tangisan*

1 ulasan :

ecah aisyah berkata...

Bilo tubik nih auni? hehe.